Over ons

Wij zijn LAB Learn and Believe, een jong innovatief bedrijf gevestigd in Leeuwarden. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van websites en applicaties op maat, denk hierbij bijvoorbeeld aan: een agenda module voor het online inplannen van afspraken, een e-commerce web oplossing of het ontwerpen/ontwikkelen van een design voor uw website of applicatie.

Kortom, de wereld van het web is onze uitdaging. Van applicaties tot online mobile apps en van websites op maat tot het automatiseren van bedrijfs-processen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@learnandbelieve.nl.

Service 1 image

Agile

Bij LAB Learn and Believe maken wij gebruik van het Scrum framework voor efficiƫnte samenwerking en klanttevredenheid.

Service 1 image

Laravel

Voor het ontwikkelen van onze webapplicaties maken wij gebruik van het Laravel framework voor een snel en modern eindresultaat.

Service 1 image

Vue.js

Wij maken gebruik van Vue.js om een website of applicatie tot leven te brengen. Hierbij kunt u denken aan animaties, gebruiker-interactie, etc.

Service 1 image

Over mij

Hallo! Mijn naam is Roy Voetman en ik ben de oprichter van LAB Learn and Believe. Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons info@learnandbelieve.nl of bel ons 06-31296032